Seungri, V.I ♥

Annyeonghaseyo~!
Le Seungri's GF


Welcome to V.I wife's Diary™ . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Otomen to kill you!.

Status : Welcome Peeps !

Home About Linkies Stuff
Assalamualaikommm,♫♪
Hit on my twitter ♂!


Hi There , This is Seungri's wife Official Diary™

Credits

Basecode: SitiSyuhadah.
Full edit: JiMinnie
Re-Edit by: CikMing's

The Day We Went Out ,
assalamualaikom , hi hi peeps ! semalam , aku hang day  dengan kengkawan aku pi ' selangkah ke uitm ' yang berlangsung di dewan perkumpulann perempuan kelantan (PPK) . ohmaigod ! dah lme ta kuar rumah yo --.- aku bizi . jage nenek dgn atuk aku yang tak berape sihad . biase lah kan , penyakit tua datang . jarangg aku dapat kuarr rumah , boringg tahap gaban yo . duduk di lumah , tiada kerja . asyik-2 online . asyik-2 berbeloger , haha .harituu , aku dapat hang out sekejap , walau tak lame , isokey lahh . ehem-2 , banyak aktibiti -2 yang menarikk . antaranya sesi kaunselingg . padat ile manusie . nak jalan punn , perlu bersesak- sesak . tp , tkpe , demi melihatkan abang-2 senior kite yang hensemm kate kau . hoho . hilang sikit keletihan dan juge sakit pinggang . ak pi sane dgn duo mmber aku . dah trai ajak yang lain , tapi , sepatah haram tak mau pi .

ni dioo ----


dan disane jua lah , aku telah ter'sepak' dengan beberape rakan fb aku . hoho . diorang mungkin tak kenal aku . tapi , aku boler kenal lahh kau .xoxo




then , pada waktu pulangg . aku telah men'gaptured beberape kepingan gmbar . walaopun tak cantik . tetapi , biarkan . asal aku happy .




-- xoxo , aku sayangg budak ini . nurul azunie :')
dan aku turut menyayangi sepek itu . hoho , ilebiyuu , sepek . 




antara posing maut yang dipersembahkan oleh miming n' the gurlgirls ;'

# bkpo muko aku lagu tuh ? . ohmaigod --..--'









SEKIAN .
-- mektokmimingg --