Seungri, V.I ♥

Annyeonghaseyo~!
Le Seungri's GF


Welcome to V.I wife's Diary™ . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Otomen to kill you!.

Status : Welcome Peeps !

Home About Linkies Stuff
Assalamualaikommm,♫♪
Hit on my twitter ♂!


Hi There , This is Seungri's wife Official Diary™

Credits

Basecode: SitiSyuhadah.
Full edit: JiMinnie
Re-Edit by: CikMing's

Sakit Hati ; (
sedihhh T-T


Sedih , bosan , marah b'campur jadi satu . Aku taknak couple , knp susah sgt dia nak faham ??  Aku nk berubah ke arah kebaikan . No couple . direct to kahwin laa sng kan . takde maksiat sikit . Aku tau dia lelaki yg baik . Member-2 aku pon ckp , jgn lepaskan dia . Aku percaya jodoh Allah . Hmm -.- Pening ni haa kepala otak aku . Sakit hati weii . Ntah laa . Susah sgt dia nk faham hati aku .

Mungkin korang akn ckp , aku jenis yg tak reti bersyukur kan ?? tp salah kah aku kalau aku taknak 'couple' ? Salahkah ? Tak couple tak semestinya kita lost contact . Aku dgn dia akn terus berhubung . Tp , susah sgt dia nk faham bnde ni . Aku takot pada Allah . Aku bknlah jenis perempuan baik . tp , aku berusaha nak jadi yg terbaik . Insya-allah . Dia pulak takleh nk faham situasi aku . Belajar di KTD , sedikit sbyk mengubah hidup aku . Aku makin hanyut dgn dia . Aku takot ,. Ya Allah , bantulah hambaMu ini . Tnjukkanlah jalan kepadaku . Aku buntu Ya Allah :'(