Seungri, V.I ♥

Annyeonghaseyo~!
Le Seungri's GF


Welcome to V.I wife's Diary™ . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Otomen to kill you!.

Status : Welcome Peeps !

Home About Linkies Stuff
Assalamualaikommm,♫♪
Hit on my twitter ♂!


Hi There , This is Seungri's wife Official Diary™

Credits

Basecode: SitiSyuhadah.
Full edit: JiMinnie
Re-Edit by: CikMing's

Virus #IjatSyafiq
#IjatSyafiq ? Ntah , aku pon tak knl dia tuh sapee . Tp yang pasti , ramai yang dok bash dia dlm burung biru ni ha . Aku heran gak , kenapa budak tu femes hot gila . TL burung biru aku penuh dgn org dok maki caci hamun dia . Aku ni budak study la katakan . Ecece ~*Perasannn . Serius , sejak bljr ni , jarang on fb . Tv lagi laa . Manada tv kat hostel aku ni . Okay , berbalik kat cerita tadi . Who is #IjatSyafiq ? Hmm , bila aku tnye mmbe-2 . baruu aku faham . Budak ni batak femes , Gila tak femes , Batak hot twitter . Femes sampai masok tv3 uuuu . Femes dgn 'tomoi' ketua tngkatan sekola dia . Hmm , aku bukaa u tube , then search-2 akhirnya aku mendapat kepastian yang budak tu mmg pukul ketua tingkatan . Sebab ? Ketua Tingkatan pegi report kat cikgu yang mangkuk tu bwk hp pegi sekolaa . Aku tgk lunyaii gak budak tuu kena tomoi . 3 lawan 1 kot . Kesiannn . Sakit hati jee bila tgk . Nak je hempukk #ijatsyafiq tuh .


Gila ! Kesian kat mak bapak dia kann , hmm . kononnye , nak jadi 'Lan Todak' . Ape nak jadi dgn budak2 zaman skrg nih ? aku ponn taktau . Ade yg cakap , #Ijatsyafiq adee BLOG . So , aku bukaa . mmg colourful laah ! hmmm . ntah . aku ni sape nak menghukum dia . Kita doakan yang terbaik . Semoga Allah membuka pintu hati budakk tu .

- tudiaaa blog budakk tu . korang bolee kenal budakk ni melalui ini http://izzatashadiari.blogspot.com/   . malas nak cita panjang .